Advertisement Speaking Part 1 Questions With Answer


Free Text to Speech

Advertisement Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Advertisement Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1 Are there many advertisements in your country?

Answer - Yes, in India, there are plenty of places where we can find advertisements, such as walls on the road. In urban areas, the advertisement level is higher than in developing areas. 

Question 2 Why do you think there are so many advertisements now?

Answer - Well, this is the robotics world, and for many reasons, companies advertise products, and in India, we can find advertisements in many locations such as both sides of the road.

Question 3 What are the various places where we see advertisements?

Answer - As I mentioned earlier, those places where the sightseer number is high. For instance, railway station, on the road etc.

Question 4 How do you feel about advertisements?

Answer - I think it is the way to allure customers because it can change people psyche. However, owing to advertise, people purchase those items that they do not require.

Question 5 Do you like advertisements?

Answer - To be honest, I don't like advertisements. Primarily reason behind is that nowadays this is way to the foolish citizen to sell own items.

Question 6 What kind of advertisement do you like the most?

Answer - Well, I like an environment-related advertisement which also stimulates people and spread awareness.

Question 7 Have you ever bought something because of an advertisement?

Answer - Unfortunately, when I was a child, I was starboard and bought a toy car after seeing it on television.

Question 8 Do you watch advertisements from beginning to end?

Answer - No, I prefer to skip advertisement; however, sometimes I’ve seen whole publicity visual.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Patience & Sunglasses Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.