Farm Animals & Wild Animals Speaking Part 1 Questions With Answers


iSpeech

Farm Animals & Wild Animals Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Farm Animals & Wild Animals Speaking part 1 Questions With Answer

Question 1 What farm animals do you have in your country?

Answer - Well, roughly 37% of the Indian economy depends on the agriculture realm; thus, it's obvious that in India, a host of farm animals such as cows, buffalo, ox, goats and many more.

Question 2 Do you think farm animals are important?

Answer - Yes, farm animals are pivotal, especially in countries where most people have a connection with agriculture, like in developing countries.

Question 3 How are these animals used? OR In what ways are animals used in agriculture in your country?

Answer - Well, in my country some animals are used to farming Fields such as ox and male buffalo for cultivation whereas, some animals for dairy like cows, goat.

Question 4 Do you think raising farm animals is important?

Answer - Definitely yes, I believe that animals are vital and we ought to rise others wise in future might be they vanished. It might be a good vocational option for some people who like and have an interest.

Question 5 What’s the most famous wild animal from your country?

Answer - Indian is a diverse country, and there is a myriad of wild animals. However, if we talk about famous, then a lion, tiger, and elephant are on top of the least for a plethora of Indians, especially juveniles.

Question 6 What’s your favourite wild animal (from your country)?

Answer - To be honest, I am a big fan of tigers which is also a national animal here. I love the Bengal tiger walking style as well as light blue eyes.

Question 7 Do you like to watch TV programs about wild animals?

Answer - Yes, I do like to watch animals on television. I regularly watch discovery and national geography channel programs. I love to watch and learn sometimes.

Question 8 Did you learn something about wild animals at school?

Answer - Well, when I was a child, I’d units in my school curriculum, and I learnt it from the pedagogical tutor. That’s was the time that sparks me to take an interest in it.

Question 9 Where can you see wild animals?

Answer - I live in a developed area in my states thus, if I've seen wild animals the. I've visited a zoo and a national park which is not far away from my town.

Question 10 In which country do you think you can see many wild animals?

Answer - Around the world a host of countries when you can find numerous animals, but as per my knowledge, in Indian, you can see many wild species.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Area you live in Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.