Holidays & Barbecues IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


TTS

Holidays & Barbecues IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Holidays & Barbecues IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. What public holidays do you have in your country?

Answer:- Well in my country I have lots of public Holidays basically on festivals such as Diwali, the shera holy Lodi and many more

Question 2. Which public holiday do you like the most?

Answer:-  mostly among all public holidays I like a holiday on Holi because at this festival my whole childhood friends we come together and celebrate this festival with colours and me

Question 3. Can you describe your perfect holiday?

Answer:- Yes as last Sunday my friends and I planned to have a get-together, and we met at my friends home one of my friends home, and at that place, we enjoyed ourselves a lot we goofed and watched the movie and tasted some delicious cuisine so in this way we spend Spain holiday as a quality time.

Question 4. Which do you prefer, to spend time on a beach or have excursions in a city?

Answer:- where to spend quality time I don't like to go in rush areas, or you can see the famous places rather I like to stay at my home with my parents and family and just have some talking with each other and prefer to have an introspection with myself in my free time

Question 5. What was the best holiday in your life?

Answer:- Actually once on holiday, I was alone at my home that was the best day of my life because no one was there to interrupt me and I prepared some dishes at my home and ate by myself watching the movie play songs, and as the whole day I was alone at my home, and I love that Tranquility and Trinity.

Question 6 Do people in your country like barbecues?

Answer:- Yeah, it's very famous in my country as I can notice a lot of barbecue stations in my locality and even at famous places even at my home. I also have my personal barbecue whenever I just like to have some cuisines, and then I go for it.

Question 7. What kind of food do you like to eat at the barbecues?

Answer:- basically, in India, barbecue is used for non-vegan food, so most of the time, I use it for this but sometimes I make some vegan dishes for my parents as well as my brother and sisters

Question 8. Do Indian people like barbecues?

Answer:- Yeah, in my opinion, Indian people like a lot since at every famous place where our people saw a barbecue, Stacey, a barbecue station they like to order the food which is big which pic on barbecues instead of t any other dishes.

Question 9. Would you like to have a barbeque with your family or your friends?

Answer:- Yes, very common for me and even I like to have a barbecue with my parents and friends because it gives us some time to spend together and chitchat with each other and according to my it's a quality time.

Question 10. Did you had barbeque when you were a child?

Answer:- When I was a child, there was no barbeque at my home since my mother and father they are both weekends, but when I do love, and I remember it was I was 20 years old when I bought barbeque at which I along with my brother's brother and friends enjoy

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also read: Living Place IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Reply

Your email address will not be published.