Newspapers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org
Newspapers IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Newspapers IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1 Do you often read newspapers?

Answer - Yes I love to read tabloid and my every morning start with daily and cup of tea.

Question 2 Which do you prefer reading, magazines or newspapers?

Answer - Well, the majority of magazines are published on a weekly or monthly basis so, I prefer to read broadly on a sheet.

Question 3 What kinds of (types of) newspapers (or magazines) do you usually read?

Answer - I don't mind reading any newspaper; however, I mostly prefer domestic newspapers.

Question 4 How old were you when you first started to read newspapers?

Answer - Well, I don't remember the exact time, although I think it is donkey years ago after being able to read, in juveniles age.

Question 5 Do you think it's important to read newspapers? (Why?/Why not?)

Answer - Definitely, reading a newspaper carries a host of benefits. We can get wisdom about what's going on around us as well as it aid to improve language.

Question 6 Why do (you think) people read newspapers?

Answer - Preference of reading tabloid is different personality-wise. Some people only read for time pass such as golden-ager whereas, due to vacation, some people read.

Question 7 What different types of newspapers are there in India?

Answer - India is a diverse country, and here a myriad of newspapers are published, domestic to international, and in many languages.

Question 8 Do you care about the news?

Answer - Not every time, but the majority of mews catch my eyes, and I care about some of them.

Question 9 What kinds of news do Indian people read in newspapers?

Answer - Indians like to read sport, fashion, and applied science-related mews in periodic.

Question 10 What are some methods that newspapers use to attract readers?

Answer - Article was written do a lot of things to allure reader attention but, healding is the main way to attract reader eyes attendance.

Question 11 What influence do you think newspapers have on society?

Answer - Owing to the newspaper, people are more aware, and sometimes they find own way in some situation.

Question 12 Do you think the Internet is a good way to get news?

Answer - Definitely use if people have Internet and smartphone as well as essential wisdom. Digital news is cost-free, and a person can get instant updates.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Family Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.