Photography Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Photography Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Photography Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1 Do you like to take photographs? (Why?)

Answer - Yes, I do love to take photographs because they evoke that moment in the future.

Question 2 Do you prefer to take photos yourself or to have other people take photos? (Why?)

Answer - Well, it id depending upon the time; when I’ve my peers or family or anyone loveable person, then they take the picture whereas whenever I’vealone I took selfies.

Question 3 How (why) did you become interested in photography?

Answer - To be honest, when I was in primary school, I saw many of my friend's siblings pictures which influenced me more as well as seeing on the television too.

Question 4 How long have you liked taking photographs?

Answer: It isn’t certain, although I have been taking pictures for nearly 6 to 7 years. Additionally, I don’t have a camera; I use a smartphone to shoot pictures.

Question 5 In what situations do you take photographs?

Answer - Not any particular situation but on special occasions and whenever I go on a trip I like to take pictures as a memory.

Question 6 Do you prefer to take pictures of people or scenery?

Answer - Yes, I do like to take landscape or other spectacular views pictures. Moreover, taking group and other people photo is also back of my hand and really enjoyed doing it.

Question 7 Do you keep your photographs on your computer?

Answer - For storage, I use both computer and online storage. In case if my computer Stop working or the drive is crushed, then I can still get my photos from the digital platform; I use Google drive.

Question 8 Are there any photos on the walls of your home?

Answer - No, there are no pictures on my house wall; my parents don’t like to hang pictures.

Question 9 Do you frame (or have you framed) any of your photos? (If yes, which? & why??

Answer - I’ve done a host of photos lamination. However, I never frame any of my pictures because it stores space and also, I’ve to spend my pocket money, so I avoid it.

Question 10 Do you prefer to send postcards to people or to send photos that you took yourself? (Why?)

Answer - Well, in this tech-savvy era, postcards have become obese. I prefer to send photos via social media such as WhatsApp, Facebook, Instagram.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Some People Think that Putting High Taxes on Industries

Leave a Reply

Your email address will not be published.