Travel and Music IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org
Travel and Music IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Travel and Music IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Where was the last place you visited on holiday?

Answer:- I love to travel to new places frequently. But, due to this pandemic situation, it is not recommended to travel to other places. To answer your question, the last place I have visited was Kerala state almost two years back with my family, where I enjoyed the fullest.

Question 2:- Would you like to go back there again?

Answer:- Yes, I would love to go there again because of the tourist spots and the delicious food. People who are nature lovers have to visit that place because they feel very refreshed by visiting kush gardens and Munnar, known as tea gardens.

Question 3:- What kind of tourist destinations do you usually prefer?

Answer:- I Am an orthodox person. I believe in some positive energy, so, mostly, I prefer going to the significant devotional places where the importance and the history of the specific god and goddesses can be known.

Question 4:- Has a foreign visitor ever stayed at your home?

Answer:- Yes, my uncle, who is a business partner of my father, once visited to see India's historical places and stayed at my home for almost two weeks. Basically, he was born and brought up in Italy.

Question 5:- What’s the best way to save money while travelling?

Answer:- There are a plethora of ways to save money when choosing to travel to different destinations, like booking budget hotels planning for the trip with more than 20 members and choosing the best travel agencies. For instance, travel agencies have link-ups with the hotels and with transportation companies, then probably there will be less charge for each person.

Question 6:- How much time do you spend listening to music every day?

Answer:- I Am not a music lover previously, but my habits have been changed for the last five years; so, to answer your question, I spent almost 2 -3 hours listening to music after some stressful hours

Question 7:- Are your music tastes varied?

Answer:- Yes, it is varied; for example, almost three years back, I loved listening to slow music which gave pleasure to my mind. After that, I started listening to the fast beat song, which elevated my mood and made for dance.

Question 8:- What is your favourite song?

Answer:- I have a lot of favourite songs, but the fascinating song is let me love you song by DJ Snake and the feat is given by Justin Bieber. Most favourite lines are don't give up, and I won't give up, let me love you. The lyrics and the rhythm in the song make me want to listen more and more.

Question 9:- Do you like to sing along to your favourite songs?

Answer:- Yes, that is the fun part for me. I try to sing along with the music, and I feel I am a singer, and I have a beautiful voice. It is quite funny. I once read a fact somewhere that people who learn music have more memory power because they have to learn 100% of song lyrics.

Question 10:- Are you learning to play a musical instrument at the moment?

Answer:- Actually, I am obsessed with the guitar. I always wanted to have one and learn to play it. But I never got a chance because of my busy schedule. To answer your question, at the moment I am not learning any musical instrument. But in the future surely I will learn it.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.