Accommodation IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org/text.to.speech

Accommodation IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Accommodation IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you live in a house or an apartment/flat?

Answer:- Yes, I live in the house. It is a two-story building. I love my house.

Question 2:- Can you describe the place where you live?

Answer:- yes, sure. I live in a house. It is a two-story building. There is four room with an attached bathroom. My favourite room is the dining room. I spend mostly 4to6 hours daily.

Question 3:- What do you like about living there? What do you like about your flat?

Answer:- I love my living room. My living room is very big. It decorates with different types of flowers, on the left side wall painted in pink colour. I spend most of my time with my family, eating together and watching tv together.

Question 4:- Which is your favourite room in your home? Why?

Answer:- My favourite room is my own room. I decorate this room is my own choice. I decorate this room with a different types of flowers.

Question 5:- Which room does your family spend the most time in?

Answer:- There are a number of rooms in my home. But my all family members spend quality time in the dining room. They watch together and eat together.

Question 6:- What can you see from the windows?

Answer:- I can see the window view in my home window. I can see the different varieties of flowers as well as on the rainy days I can watch the rainbow through my home window.

Question 7:- Would you change anything about your home? Why/why not?

Answer:- Yes, definitely I got a chance then I can change the living area of my home. Because in my home the living area is very small.

Question 8:- Would you like to move to a different home in the future?

Answer:- No, I don't like to move to another home because I love my home. In my home, I live with my family members. In my home, there is a number of amenities available.

Question 9:- What sort of accommodation would you most like to live in?

Answer:- I love my home. I would like to live there.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.