Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org
Being in a hurry & Museums IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Being in a hurry & Museums IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 When was the last time you did something in a hurry?

Answer - Well, nearly a month ago, when I forgot my wallet, and I've gone for shopping that time to collect it back, I was in a hurry.

Question 2 Do you like to finish things quickly?

Answer -Not all time, although, for a certain time, I prefer to be quick. Otherwise, I try to finish things on maintain speed.

Question 3 What kind of things would you never do in a hurry?

Answer -There are various things which I never do in a hurry, such as reading a book before an exam, driving a bike in a bottles neck area.

Question 4 Why do people make mistakes more easily when they are in a hurry?

Answer -I think when a person is in a hurry, he or she thinks less as a result high chance of making a mistake. Successful people always say, take decision when you are cool as a cucumber.

Question 5 Are there many (or any) museums in your hometown?

Answer -I'm from a metropolitan area, and in my town, not numerous, but museum numbers are tough 4 to 5.

Question 6 Do you think museums are useful for visitors to your hometown/country?

Answer -Definitely yes, from there sightseer get historical wisdom which aid people to live better and sometimes beneficial in routine life.

Question 7 Do you often visit a museum?

Answer -Not often, but whenever I get an opportunity, I prefer to visit a museum, it's a good place to visit.

Question 8 Did you go to any museums when you were a child?

Answer -If I check my mind train memory, yes I don't remember exactly but, I tended to go there with my parents.

Question 9 When was the last time you visited a museum?

Answer -It's been the corona epidemic for a couple of years; hence, I didn't change, but before that, I visited Maharana Pratap national museum.

Question 10 Do you think it's suitable for museums to sell things to visitors?

Answer -Maybe yes, for doing this, they can collect funds and use them for improving local citizens' livelihood.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Some People Say that The Educational Success of A Student Is the Result

Leave a Reply

Your email address will not be published.