Colours Speaking Part 1 Questions With Answers


spanish text to speech voices

Colours Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Colours Speaking Part 1 Questions With Answers.

Question 1 What colours do you like?

Answer - To be honest, my favourite colour is the sun colour, yellow. It’s also a sign of positively.

Question 2 What is the most popular colour in India?

Answer - Well, as per the fashion market, navy blue is famous colour in India.

Question 3 Do you like to wear dark or bright colours?

Answer - I don’t mind wearing any of these colour clothes although I choose bright colours most of the time over dark.

Question 4 Do colours affect your mood?

Answer - Definitely yes, colour can change a person's mood, such as if a person is in trepidation and sees some dark colour, then it works like a spark. For instance, in medical and hospital, they use green colour which gives hope and calmness to the patient as well as relatives.

Question 5 Did colour matter to you when you were a child?

Answer - Not much as a matter now, when I was juvenile, I hadn’t much colour wisdom such as I tended to wear any colour cloths that suit me and are comfortable.

Question 6 Does colour matter when you buy things?

Answer - If we talk about presently, then yes, colour describes a personal preference and mood. Moreover, according to my skin, I prefer colour during shipping time.

Question 7 Which colour you don’t like to have in your home?

Answer - I wouldn’t say I like dark and shiny brighter shades painting in my house. Its look bad, and no one like it in my family.

Question 8 What is the difference between men’s and women’s preferences on colours?

Answer - I think for men, colour is not pivotal; their colour preference is dark shades of colours like blue, black, and red, whereas women like light and ladies colours such as pink and yellow.

Question 9 Have you ever seen a rainbow?

Answer - A host of I seen a rainbow, its spectacular scenery. Whenever I see it, I like to take pictures.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.