Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Powered by iSpeech
Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 Do you use a computer very much?

Answer - Yes, I do, I use a computer often, and the main reason behind this is that I'm a computer science student. As a result, working with a computer is like part of my body.

Question 2 When do you use a computer?

Answer - I use a computer for most academic purposes, like forging a website. However, I also use as entertainment purpose such as watching movies.

Question 3 What was your impression when you used a computer the first time?

Answer - Well, to be honest, I was on the seven heavens when I used pc the first time.

Question 4 How did you learn to use a computer?

Answer - My computer tutor and some of my peers help me a lot to learn about computers.

Question 5 Have computers changed your life in any way (if yes, How?)?

Answer - Without any doubt, the computer has changed my life. In this tech-savvy era, this is the equipment that changed humankind's living style. For example, if I need to transfer money, then I can do it by single click via net banking on a computer. It saves time.

Question 6 Are computers used much in your country?

Answer - Definitely, after smartphones, Indians use computers most. Some used for study whereas, some for vacation and some for entertainment.

Question 7 Do you think computers are useful in everyday life (how)?

Answer - Yes, I believe that computers are now part of our routine life and beneficial in any way.

Question 8 Computers are now used a lot in education. What do you think of this?

Answer - I think it carries pros as well as cons. Suppose we look at the positive aspect, remote mode of education beneficial for long-distance learners. It saves travelling time and money too. However, the computer is the primary requirement, and some students use it for different purposes and become addicted to using it, such as gaming.

Question 9 Do you play computer games?

Answer - To be honest, I'm not playing a computer game even I haven't installed it on my pc yet.

Question 10 Do you think computers are perfect now or do they still need to be improved?

Answer - I think, nowadays computer is perfect for me presently, nevertheless, I also need few or minors improvement.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Some People Think that The Best Way to Increase Road Safety

Leave a Reply

Your email address will not be published.