Describe a House or Apartment You Would Like to Live in


iSpeech

Describe a house or apartment you would like to live in

  • What it is like?
  • Where it would be?
  • Why you would like to live in this house/apartment?
  • And how do you feel about this house/apartment?

Sample Answer of Describe a House or Apartment You Would Like to Live in

Well, the house plays a part and parcel role in everyone's life. I live in a small house. But today here I would like to talk about a new house which I want to live in in the future. Actually, I live in a small house. It is a little building. I live with my family members. Apart from it, due to lack of resources such as water resources and electrical problems as well as the home space is not enough for our family members. That's why I want to move to the new house. I want to move to the Chandigarh town hall. It is approximately 2 km far away from my old house. Furthermore, I would like to live in a new house because of its amenities. I would like to live in future because of its huge space. Apart from it, in the tracce, I build the swimming pool for my summer season. Then I design my home with the help of a well designer. After that, I get a job in an MNC company after earning a high salary. One day I will definitely build my home.

Follow-ups of Describe a House or Apartment You Would Like to Live in

Question 1:- Do most Indian people live in an apartment or house?

Answer- Yes, Indian individuals mostly give more preference to the house. They live in the house. Apart from it, In my perspective, people think that the house is a better place rather than others. In a house, people can live with their family members as well as they can share their feelings with someone.

Question 2:- Do young people in your country like to live with their parents or by themselves?

Answer- yes, sure, adult individuals like to live with their family members. Apart from it, they think that with the help of family they can easily tackle any problem. After that, they live together and eat together with their family. As well as, they can share anything with their family. So that's why young people live with their family members.

Question 3:- Would you live in a foreign country in the future?

Answer- No, I do not live in foreign countries in future. Apart from it, I want to go abroad for my further studies. After completing my studies, I will definitely come back to my nation, and I will open my own business here.

Question 4:- How is modern home design in your country different to that of the past?

Answer- Yes, definitely the in the salad days of the millennium the homes are different compared to the past. After, in the modern days, people build the massive house within a huge space. Apart from this, In the past individuals lived in small houses. But nowadays, people construct the house with the help of a well designer. In my perspective, these days the houses are very beautiful.

Question 5:- In your country what type of home do most people live in?

Answer- Well, in my nation, most individuals live in huge space houses. They live in beautiful bungalows with their family members. Apart from it, they live in a two-storey building.

Question 6:- What kinds of apartments are the most popular?

Answer- Well, there are numerous types of apartments available in my country. Such as, in my nation there are massive buildings. Apart from it, the apartments also present some playgrounds and swimming pools. So that's why in my country majority of individuals give more preference to apartments rather than houses.

Question 7:- What are the differences between houses that young people and old people like?

Answer- Well, there are various differences in the houses. After that, the younger people live to live in the apartments they love to live in huge space buildings. In Addition, the older individuals like to live in small houses. So that's why they give preference to small houses.

Question 8:- What are the differences between apartments and houses?

Answer- Well, there are numerous differences available in the apartments and houses. Apart from it, the apartments are also huge buildings as compared to houses. In the salad days of the millennium in the apartments, they have not any living area. As well the rooms of the apartment are also small. Furthermore, the houses are small rather than an apartment. But in the houses, there are a number of rooms available, but all rooms are big and have an air conditioner.

Question 9:- Do people usually rent or buy a house? Why?

Answer- Yes, most individuals give more preference to buy a house. Because they think that their own houses are better than the rented home, apart from that in my perspective, with the help of houses they can spend the quality of time with family members. So that's why they purchase their own house.

Question 10:- Why do people sometimes move to live in a different home?

Answer- Well, individuals move to different homes because of their bad things. Apart from this, most people move to another place due to lack of amenities such as bad electricity and transportation system. After that, some people move to another place due to job opportunities.

Question 11:- What do you imagine people’s houses will be like in the future?

Answer- Well, it depends upon the person. Apart from this, in the salad days of millinemum individuals would like to live beautiful bellows with huge space car parking as well as massive space swimming pool.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.