Talk About a Leisure Activity Near or In the Sea that You Want to Try


https://www.ispeech.org

Talk about a leisure activity near or in the sea that you want to try

  • What activity it is,
  • How you should prepare for the activity,
  • Why do you want to try it

Sample Answer of Talk About a Leisure Activity Near or In the Sea that You Want to Try

Well, an activity that I perform along the coastline has an amazing experience. I've been indulged in a number of leisure activities on the sea since childhood. But today, I'd take this opportunity to talk about my recent favourite – Beach Volleyball, which I definitely want to try in the days ahead. It is a game that gives nail-biting excitement to the viewers. People often love to play this game on the beach, and the game in itself is so mind-blowing that it is popular all over the World.

All that you need to do is learn a few rules, and you are ready to play this fun game with your friends. Apart from basic knowledge, some tricks are required to play the game well. You are honestly speaking! Beach Volleyball, like every other team sport, demands team effort to maximize the fun. Besides, Beach volleyball is played on the sand, where movements will become slower and vertical jump height will become shorter. Sand can be difficult to move on, which can cause you to become tired more easily.

So, it's not as easy as it looks. Actually, Beach Volleyball has been on my bucket list for quite a while now. I want to try it because I believe it's a chance to take a break from the monotony of life and introduce myself to the calmness of the beach. Moreover, I am an ardent spectator of the game and spend hours watching gameplays. In the end, I'd just say that. If you are living an ordinary downtown life but feeling like you want to get out of there and be less ordinary, then leisure activities near or on the sea are worth trying.

Follow-ups Questions Talk About a Leisure Activity Near or In the Sea that You Want to Try.

Question 1:- What kind of people like rest near the sea?

Answer - Well, all people really like to spend time on the sea despite age, race and colour.

Question 2:- What kinds of people rely on the sea?

Answer - well, people who turn sea as their livelihood really depends on the sea. Such as fisheries and aquaculture.

Question 3:- What other activities can people do in and near the sea?

Answer - Well, people can do plenty of activities such as canoeing, kayaking, swimming and diving....the list may go on.

Question 4:- What is the difference between young and older adults' activities near or in the sea?

Answer - Well, young people are really vigorous and adventurous to do various activities on the sea whereas old people really do things by carefully monitoring.

Question 5:- Do older adults enjoy spending time near the sea?

Answer - Oh yes, older people's lives to spend their time near to the sea with their grandchildren's and pets.

Question 6:- Is it popular to go to the seaside in your country?

Answer - Of course l, India's majority of the area is covered with sea, so it is really a pastime for most of the people for going to the beach and unwinding themselves.

Question 7:- What are the advantages and disadvantages of spending time near the sea?

Answer - Well, The best part of spending time on the seaside is that there's plenty to do at the beach such as gathering shellfish at high tide, yachting, sand yachting, sea kayaking and much, much more! The only drawback of the seaside is the expensive living cost that may cut holes in your pocket.

Question 8:- Do you think that human activities are posing a threat to the oceans of the World?

Answer - Oh yes, humanity throwing a large number of activities on the sea by disposing of the domestic and industrial wasters, overfishing, hunting and poaching marine animals and so on... It's really causing determinate impacts on the ecosystem.

Question 9:- Do you think it's important for children to learn how to swim?

Answer - Yes, of course, swimming is a necessary skill which entertains yourselves but some other times might help Peoples lives. Do it's important to learn the swim.

Question 10:- Do you think that it is important to learn about the oceans and why?

Answer - Yes, the marine World is also part of our ecosystem, so the slight disruption might cause a collapse of humanity. So it's essential to learn and understand the changes that are happening in the marine World.

Question 11:- Do you think environmental problems can affect the oceans?

Answer - Oh yes, environmental problems enormously affect the marine World and animals; it might hamper the reproduction rate of certain marine fishes and spill toxic chemicals such as oil into the sea, directly destroying the habitat of the undersea creatures. Moreover, global warming raiding the sea level... I think soon the sea will absorb the land.

Also, Read Some People Think that A Sense of Competition in Children Should Be Encouraged

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.