Describe A Piece Of Good News You Heard From Others

Describe a piece of good news you heard from others

You should say

  • What it was
  • When you received this news
  • How you received this news
  • Why you feel it was a good news

Sample Answer of Describe A Piece Of Good News You Heard From Others

The good news I heard from others was that one of my closest friends had just gotten a job offer in her dream company. I heard this news about a month ago when I was visiting her at her place. I received this news through a text message when she told me that she had just been offered a job in her dream company.

I felt that it was a good news because it was something that she had been working towards for a long time. She had been trying to get into this company for almost two years and had finally been successful. She was so excited when she received the offer and I was so happy for her.

The job offer meant that she could finally pursue the career she had been dreaming of for so long. It was a great opportunity for her and I’m sure it will open up a lot of doors for her in the future. I’m really proud of her for finally achieving her dream and I’m sure she will do great in her new job.

Follow Up Questions Describe A Piece Of Good News You Heard From Others

Question 1 How do people share good news?

Answer – People usually share good news by talking with friends and family, or by posting it on social media. It is also common to use text messages or emails to share good news with others. People often share good news with others to celebrate and to spread the joy.

Question 2 Why do people share news on social media and is it good to share news on social media?

Answer – People share news on social media because it is a quick and easy way to reach a large audience. It can also be a good way to spread awareness about important topics or news. However, it is also important to be mindful of what kind of news one shares, as it can have a negative impact on people if it is not appropriate.

Question 3 How does modern technology affect the delivery of information?

Answer – Modern technology has had a huge impact on the delivery of information. It is now much easier and faster to access and share news and information with a wider audience. Social media platforms have become a popular way to instantly share information and news with people all over the world. Additionally, modern technology has allowed for the development of sophisticated algorithms that can filter and curate news and information more accurately than ever before.

Question 4 Should the media only publish good news?

Answer – No, the media should not only publish good news. It is important to have a diverse range of news in order to provide people with the most accurate and up-to-date information. It is also important for people to be aware of the issues and challenges facing the world today, which may not always be positive news.

Question 5 When do people share good news?

Answer – People usually share good news when something positive has happened in their life or when they have something positive to share with others. It could be a happy event such as a wedding, the birth of a child, or a promotion at work. It could also be news about someone else, such as a friend or family member getting accepted into college or winning an award. People often like to share good news to celebrate and to bring joy to others.

Question 6 What kinds of good news have you received before?

Answer – I have received a variety of good news before. I have received news about friends and family members getting accepted into college, getting a new job, getting engaged, or having a baby. I have also received news about my own successes such as getting accepted into a university, winning a scholarship, or getting a promotion. In all cases, I felt really happy and proud when I received the news.

Question 7 What kind of good news do people like to hear?

Answer – People usually like to hear good news that is related to their own life or the lives of their loved ones. This could be news about someone getting a new job, getting accepted into college, getting married, or having a baby. People also like to hear news about their own successes, such as getting a promotion or winning an award. In all cases, people like to hear good news that will bring joy and positivity.

Question 8 Do most people like to share good news?

Answer – Yes, most people like to share good news. Sharing good news is a great way to spread positivity and joy. It is also a way to celebrate successes, both big and small. People usually enjoy sharing news about their own achievements or the achievements of their loved ones.

Question 9 Do people like to hear good news from their friends?

Answer – Yes, people usually like to hear good news from their friends. Hearing good news from friends can be a great way to stay connected and to share in each other’s successes. People usually appreciate hearing good news from their friends because it is a reminder that their friends care about them and are thinking of them.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top