Describe a Place Full of Colours


iSpeech.org

Describe a place full of colours?

  • Where is it
  • How do you know about it
  • When you went there
  • What you did there
  • Explain why you think it is colourful

Sample Answer of Describe a Place Full of Colours?

Well, I’m an adventure lover, and I visit new places Whenever I got the opportunity. I’m always ready to rock. Today I would like to talk about the time when I visited the place where lots of colours were used in paint. Its primary school children ‘game with education' room

It wasn’t donkey years ago. If my mind train station is right, then it's 2 years ago, before corona pandemics. I love children, and one day I want to nearly school because my neighbour son tutor summons to their parents although, his father was out of town and his mother had a busy work schedule. She is a nurse; thus, hard to get a break during bank days. 

It was the same school where I completed my primary education, and I went there after a long time, and when I enter, a lot of change was made. After meeting the tutor, he suggested I spend time with him on the base floor. 

When I entered the room I was astonished, it was the full colour of the room like the painter use all available colours in this room. One wall of the room also had a rainbow. For teaching, also portraits digits and some pictures such as A and below was an Apple picture.

I’d watched surrounded and sat there for a while and asked my neighbour son what purpose this room use. 

To be honest, I loved that room, and it's the best way to teach students. Unfortunately, it wasn’t when I was studying there, but I feel good about this now. 

I also took few pictures there, and in future, if I got the opportunity, I definitely would like to visit there again in the future.

Follow-Ups Describe a Place Full of Colours?

Question 1 Is colour important for clothing?

Answer - Yes, colourful clothes are crucial for me, their yield style as well as good look. Some colours also change the mood, such as green colour can shake eyes and provide coolness, especially in warm weather. Moreover, all colours have their own meaning and are useful. Thus, it's good to wear colorful clothing.

Question 2 What colours are the most famous in your state?

Answer - I think the preference of colour is a personal matter of choice. However, in government buildings, dark red and saffron colours are famous in my state. In addition, offsprings like dark colours such as red, blue whereas adults and the golden age mostly prefer light colours like yellow light green.

Question 3 Would these colours become popular in the future?

Answer - I guess dark colours that can easily appear and people see from a far distance will be popular in the future. Primarily reasons are that nowadays, the young generation like those colours and machinery manufacturers also use these widely. 

Question 4 What was the most popular colour this past year?

Answer - Well, I read an article a couple of months back, which demonstrates that light pink was a popular colour in India last year. One proof was it was mostly used in the fashion designing market.

Question 5 How do colours affect people’s disposition?

Answer - I believe that colour can change a person mood and it also affects behaviour. If a person sees dark colours in a furious mood that it will be a spark. For instance, hospital and health buildings use green colour which gives faith to present and relax them.

Question 6 What colours are largely found in buildings in India?

Answer - As I said earlier, saffron and dark red colours are easily illustrated in government buildings. In contrast, light blue and pink colours are largely used in mega buildings, especially in megacities such as Mumbai and the heat of India Delhi.

Question 7 What colour is suitable for offices?

Answer - I believe that white and light blue colour suitable for the office. One of the reasons is that workers stimulate in these colours environment and also encourage customer. It's the same as sounds run in malls.

Question 8 How otherwise do women and men have a look at the same colour?

Answer - I think gender-wise colour choice is also different. Colours are not meant for men, but they prefer eye catch-up like blue. However, women colours are on light sades and those who shine in sunlight such as pink.

Question 9 Do colours really make a difference in the ads?

Answer - I think colours attract people's attendance, like a watch without a blink and forge through in person. If ads are in black and white colour, then I definitely believe that present generation ignores it.

Question 10 What colours are acceptable for formal occasions?

Answer: Well, colour and formal occasions have no connections, although lighting shades and darker combination colours are mostly acceptable, like blue with white and grey with black.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Describe a Piece of Local News that People Are Interested in

Leave a Reply

Your email address will not be published.