Food & Weather IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Food & Weather IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Food & Weather IELTS Speaking Part 1 Questions With Answers

Question 1:- Do you have a healthy diet?

Answer- Yes, I like to follow the daily routine of food. I never skip my meals.

Question 2:- Do you prefer eating at home or eating out?

Answer- I like to eat at home, but sometimes it’s good to eat outside foods. Just for a change

Question 3:- Do you like ordering food to be delivered?

Answer- Yes, it is one of the nicest things which can happen. That be seated at home and have your food at your doorstep.

Question 4:- Who do you get food delivered with?

Answer- It’s commonly delivered by online food networks. Nowadays it is the most used thing.

Question 5:- Do you eat meals differently now compared to when you were little?

Answer- Yes, previously I used to eat food which is only made by my mom but now as I grow up I started eating outside and sometimes eating junk food.

Question 6:- What sort of weather do you like the most?

Answer- I love to enjoy the rain. Monsoon is my favourite season. I like the smell of dust which is blown by the rain. I used to go on a ride alone when it was raining.

Question 7:- Would you say the weather in your hometown is suitable for working (or studying)?

Answer- Yes, absolutely, it’s perfectly nice to work or to study. Ya, I believe that it’s a mostly sunny day, but it’s not like you feel tired or lazy. It’s like every day is a nice day in my city.

Question 8:- Would you like to move to a place with different weather?

Answer- Yes, of course, if I get a chance to work in a good company, I will definitely go there. I will not worry about the weather.

Question 9:- What season (or weather) do you think is most suitable for work and/or study?

Answer- well according, in me summer is good to work as you may feel fresh. As nowadays Air conditions are available everywhere. No need to worry about the hotness outside the working area.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.