Lifestyle & Work IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Lifestyle & Work IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Lifestyle & Work IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What do you do in your free time?

Answer - I generally listen to music or go to the playground to play in pastimes because it entertains me and improves my lifestyle.

Question 2:- Do you have a busy social life?

Answer - Yes, I have a busy social life because I currently live in the hostel, so there are so many friends to spend time with.

Question 3:- Do you lead an active life?

Answer - Yes, I live an active life because every day in the evening I go for a walk with my and at the weekends I play outdoor games in the sports complex of our university.

Question 4:- Has your life changed much in the last year?

Answer - Yes, during last year, due to the covid pandemic, I realized how important health and lifestyle are for a better life.

Question 5:- What would you like to change about your lifestyle?

Answer - If I had changed, I would like to change my daily schedule because the work we have done in a day affects our overall health.

Question 6:- Do you work right now?

Answer - No, I do not work because currently, I am in the final year of my master's degree.

Question 7:- Do you get on well with your co-workers?

Answer - Yes, I live with classmates and friends cooperatively because spoiling their relationship is like I am harming myself.

Question 8:- What responsibilities do you have at your work?

Answer - I do not have any responsibilities because currently, I am a final year postgraduate student.

Question 9:- Are there good work opportunities in your home country?

Answer - There are a lot of good work opportunities in my country because India is one of the fastest-growing economies in the world, so better opportunities are available.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read High school IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Reply

Your email address will not be published.