Noise & Gifts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Powered by iSpeech

Noise & Gifts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Noise & Gifts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you mind noises?

Answer- Actually, it's really hard for me to say no. I can't bear the noisy people and noisy environment.

Question 2:- What types of noise do you come across in your daily life?

Answer- Traffic in rush hours makes very noise. As well as in construction area, railway station and airport also make sounds which I can't tolerate.

Question 3:- Are there any sounds that you like?

Answer- Ya, I like the sounds of rain. It makes me feel sleepy. When I get up at midnight or early morning, if it is a rainy day, I can sleep very well. So I think I like rain and its sound.

Question 4:- Where can you hear loud noises?

Answer- Loud noises I can hear in the construction area even in repairing an old house also. I recently remembered my neighbour's house repairs last week. It bothered me day and night time also.

Question 5:- Do you think there’s too much noise in modem society?

Answer- Ya, in the modern city, there are traffic sounds during rush hours, and I don't like noisy people's sounds also.

Question 6:- Are cities becoming noisier?

Answer- Yes, the level of noise is increasing mainly due to human activities. So we have to train our auditory to tolerate such noise every day.

Question 7:- When do you send gifts?

Answer- On special occasions such as birthday, mother's day, father's day and teacher's day.

Question 8:- When was the last time you received a gift?

Answer- Last month, as my birthday gift, I received a small but very beautiful pendant from my husband.

Question 9:- Have you received a gift you didn’t like?

Answer- I like gifts. Sometimes the things which received as gifts are not essential to me. At that time I will give these things to my friends or my sisters because they can use these things for their purposes.

Question 10:- How do you feel when you receive a gift?

Answer- Wow. It is a nice time. I feel very happy. I can't explain those moments in words.

Question 11:- Do people in your country send gifts to show their generosity?

Answer- Generosity is a good characteristic. But we have to give others a reliable thing, not old things. some people try to show their generosity by giving gifts in special occupations only

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.