Outdoor Activities & Internet IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org

Outdoor Activities & Internet IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Outdoor Activities & Internet IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like outdoor activities?

Answer- Yes, I like outdoor activities. It gives me the opportunity to have fun and appreciate nature and enjoy the fresh air.

Question 2:- What outdoor sports do you like?

Answer- I like football. This is because it is a way of exercising and helps me to relieve stress. I also get the chance to practice the skills I see on television.

Question 3:- How much time do you spend outdoors every week?

Answer- I spend about 25 hours outdoors every week. I normally spend about 30 minutes walking from home to work every day. I also play football for an hour and thirty minutes on Saturdays. The rest of the time, I just sit outside and enjoy the environment.

Question 4:- What types of outdoor activities are popular in your country?

Answer- Football is very popular. Others that are also popular include volleyball, tennis and garden picnics.

Question 5:- How often do you use the Internet?

Answer- I use the internet every day. I use it in staying in touch with family and friends, and I also use it in my workplace for research and other tasks.

Question 6:- Do you think you use the Internet too much

Answer- I do not think I use it too much. I use it for tasks that are important, and it doesn’t limit any other activities. So I think I use it moderately.

Question 7:- What are your favourite websites?

Answer- I have three favourites websites. Sciencedirect.com because it provides me with a lot of good articles for research. Youtube.com because I watch all my sports highlights and funny videos here. And facebook.com to keep in touch with friends and family.

Question 8:- What are the positive and negative things about the Internet?

Answer- Some positive things about the internet are that it aids in obtaining information quickly. It also makes the performance of certain tasks very convenient. It can be a source of information to relieve stress.
One of the negative things about the internet is it is expensive to use because you have to purchase a lot of data. The information provided by certain websites is also not credible. The internet can also be a way to waste a lot of time.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.