Patience & Politeness IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Text to Speech Voices

Patience & Politeness IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Patience & Politeness IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. what do you think patience is?

Answer- I think patience is a thing that one must have that that shows how mature you are

Question 2. do you think patience is important?

Answer- Yes, of course, patience is one of the finest things that one should have. It shows the level of maturity, as I said earlier, and it gives the thing gives a thing that when and where what to speak.

Question 3. Do you think that think you are a patient person?

Answer- No, to some limit not, I am not that passionate person as I sometimes get angry without any basis.

Question 4. Have you ever lost your patience?

Answer- Yes, today itself I lost it, and I shouted very badly at one of my colleagues.

Question 5. Are you a polite person?

Answer- No, sometimes I am not polite. I get angry very easily, and I cannot control my anger when someone lies to me, so I am not polite.

Question 6. Who taught you to be polite?

Answer- I learnt to be polite from my brother how to be polite, but he's a very passionate person, and he is very polite to everyone, which I cannot be

Question Is it important to be polite?

Answer- Oh yes, of course, this is one of the important things one should have that it's not every time you get angry, or you want to know things to be done on you're busy sometimes it's the politeness that works, and you need to be

Question 8. What do you do if others are not polite to you?

Answer- If someone is not honest are polite with me, I, of course, get angry, and I get I am short time for some time, and I ate a genuinely shout at them.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.