Robots & Gifts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Robots & Gifts IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Robots & Gifts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you like robots?

Answer - Oh, yes, very much ...I like robots, once I had a robotic car accompanied by a remote, I could move the car in any direction.

Question 2:- What kind of robot would you like to have?

Answer - Well...I think I like robots as toys instead of using them for an easy human life. For instance, nowadays, most of the manual labour is sharing by this artificial intelligence. So I'm not really relying my life on these robots to make my life easier. So for me, I like robots for the sole purpose of entertaining me.

Question 3:- Will robots change society significantly?

Answer - oh yes, definitely, robotics can bring out a remarkable impact in society. For instance, most of the multi specialized hospitals are now conducting robotic assistant surgeries. Moreover, in the big factories, most of the unachievable manual labourers are carried out by these robots...As I said earlier.. in a nutshell, robotics makes life easier.

Question 4:- What is the importance of gifts?

Answer - Well....gifts are the representation of the token of love. We can display or love, warmth and affection towards a person by giving them lots of gifts and sweets. So the relevance of gifts is considerably higher, which means we can smile at our loved ones by gifting them the most wanted things they want.

Question 5:- Is there any pressure on us to buy presents?

Answer - well, I am afraid to say that yes, because, in today's era, there are plenty of days in the calendar for the only purpose of celebration, in other terms exchanging gifts. It's human nature that expecting gifts on a particular occasion from the closest relatives. So it's definitely a huge burden on people's heads while celebrating these days to remind themselves for buying gifts.

Question 6:- How often do you buy others gifts?

Answer - It's rather rarely madam because I am not a memorable person who remember everyone's birthdays and anniversaries. I always forget the days and sometimes people expect gifts or wishes from me...But I couldn't satisfy their needs.

Question 7:- Do you like to send expensive gifts?

Answer - Oh yes...once I pursued my career and started to earn, I will definitely buy some expensive gifts for my parents. But now I'm a student I don't have that much money in my hand to buy expensive gifts.

Question 8:- What kinds of gifts are popular in your country?

Answer - well, I would say, Money is the popular gift in my country Because by giving money as a gift the receiver can use the gift in variant ways. For example, they can buy things they want and save that money can use in the future of any need.

Question 9:- Why do people send gifts?

Answer - Well, it's obvious that making the people happier and sending the gifts is a gentle reminder to remember their special days.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Text Messaging Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.