Shoes & Forget things IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Powered by iSpeech

Shoes & Forget things IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Shoes & Forget things IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1. How often do you buy shoes?

Answer - Once every six months I will buy the shoes, I am a person who is very active in playing games and running every day in the morning, so at least once in six months, I need to replace my shoes with a new pair.

Question 2. Have you ever bought shoes online?

Answer - These days, most of the time preferring to purchase things through online shoes also one of part in that. For the last year onwards, I have been buying the shoes online only as it offers a wide range of collections and high-quality materials at a reasonable price.

Question 3. Do you know anyone who likes to buy a lot of shoes?

Answer - Yes, My gym trainer who is a national level running champion in the year 1997. He is fond of various types of shoes, especially running shoes. He bought almost all varieties of shoes from different brands. He has a good collection of running shoes as well.

Question 4. What is your favourite type of shoe?

Answer - Sneakers are my all-time favourite shoes, which provides more comfort and are suitable for different kinds of purposes like casual meetings, office and team parties.

Question 5. What kind of things do you have to bring when you go out?

Answer - Generally, I used to bring my wallet, which consisted of some money, driving licenses and credit cards. Along with I always carry a pen in my pocket.

Question 6. Did you ever forget to bring something?

Answer - Yes, I do often forget to bring my wallet. Many times I was caught by the police for not having a driving licence.

Question 7. How do you remind yourself?

Answer - These days, I am checking whether I am carrying all the necessary items or not. Especially I make a note of all the important items that need to be carry for different purposes and keep checking them before starts.

Question 8. Do you carry different things in the morning and Evening?

Answer - Yes, I do. When I go to the office, I will carry my Office ID card, wallet, money, driving licence, and credit card in the morning. Evening when I am going for a walk I will only carry some money. So I will carry different things in the Morning and Evening.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Family Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.