Text Messages IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Text Messages IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Text Messages IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like texting?

Answer:- Yes, of course, I like texting with my friends as well as with my relatives. Due to this, I increase my typing and reduce my stress level when I share my feelings with them.

Question 2:- Do you prefer sending or receiving messages?

Answer:- Mostly, I prefer to send messages because I like to share my feelings, and I also want to reply me messages.

Question 3:- Have you ever received a confusing text message?

Answer:- Yes, I vividly remember that one time my friend sent me one message in that message, she told me that you are always doing that thing with me you don't have manners, and at that time I was very confused after that I called her and told her what's the problem why you send me that message, and she told me sorry, I send you that text by mistake.

Question 4:- In what circumstances is making a phone call better than sending text messages?

Answer:- In many situations, the call is a better way to talk rather than texting like. If we do not feel well and they lead with stress on that time they call to their friends and reduce their stress second thing is that, if a person has misunderstanding regarding any point of that time we easily clear on call.

Question 5:- Did you go on a picnic when you were a child?

Answer:- Yes, I clearly remember that when I was in 6th standard that time I always told my father I wanted to go hard in the world, but he didn't have time at that time because he did a government job at that time after one month my school organised one picnic, and that picnic was on my favourite place hard is the world and that time I felt very contentment, and I went to Ludhiana for a picnic and do a lot of things and enjoy with my friends and teachers.

Question 6:- How often do you go on a picnic now?

Answer:- Now I am 18 plus easily go anywhere with my friends as well as with my relatives. I go a lot of time to my favourite places like hard is the world, Wonderland, science City, rose garden with my follow mates on weekends.

Question 7:- Where do you go on a picnic?

Answer:- A few months ago, I went to Wonderland in Jalandhar that's also my second favourite place because I love water swings as well as water dance.

Question 8:- What is the difference between a picnic and cooking at home?

Answer:- There are a plethora of differences in both things because people go outside for relaxing their minds, especially women because they always do cooking in their home they also have to need to go outside and enjoy with their families and friends.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.