Transport & Indoor Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org

Transport & Indoor Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Transport & Indoor Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you prefer public transportation or private transportation? -

Answer- Well, most of the time I like private transportation however if the travel distance is very long then sometimes I have to go on public transportation.

Question 2:- What's the most popular means of transportation in your hometown? -

Answer- The most popular means of transportation in my hometown is CTU busses (AC & NON-AC). Both are available at a reasonable fare & with every 30 minutes of service for every local stop.

Question 3:- Is it easy to catch a bus in your country?

Answer- Well yes, it is very easy to catch a bus in my country, especially from the metro cities. As the number of busses is very high and the road conditions are also wise, so it's quite simple and smooth to catch the from any station.

Question 4:- Is driving to work popular in your country?

Answer- Well, it all depends on what the profession is. For instance, people working in call centres have their company's owned car rental or cab service because of safety and security purpose. But other workers such as teachers, doctors, and advocates prefer to drive their own vehicle for going to the office.

Question 5:- What do you think will become the most popular means of transportation in your country?

Answer- Well, as far as traffic is getting boomed what my personal thought is that, in the future Private vehicle or vehicles with codeshare or group travel will take place - which will be an effective way to reduce the traffic.

Question 6:- Do you like indoor activities?

Answer- Oh Yes, I like indoor activities very much, as because of this pandemic most of the people are feeling safe to work & play from home only. And I am also one of them who love to do most of the work such as online studies, official work, shopping—almost everything from home only.

Question 7:- What indoor activities do you like?

Answer- Well, I love to do gardening with my mother at my home. Even we have a lot of varieties plants at terrace such as Tulsi, Alovera and many more.

Question 8:- How much time do you spend indoors every week?

Answer- I spend most of the time at home only. Hardly just for an hour or 30 minutes, I used to go out, and that is also once in 02-03 days.

Question 9:- What types of indoor activities are popular in your country? -

Answer- In my country, most of the activities such as Education, work, shopping, entertainment have been done indoors only. Apart from this, people are found to grow healthy and attractive plants at their places that help to clean the environment.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.