Visitors Speaking Part 1 Questions With Answers


https://www.ispeech.org

Visitors Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Visitors Speaking part 1 Questions With Answers.

Question 1 Do you often invite friends to visit your home?

Answer - Well, currently, due to this corona pandemic, I often invite my mates to my house, although, otherwise, it's occasionally.

Question 2 Do you like visitors coming to your home?

Answer - Yes, I do like guests, especially when I was a child because, when they came, they tended to gave me chocolate or gift. Moreover, I still like it, as per Indian culture, visitors are gods.

Question 3 Do people often visit you at your home?

Answer - I don’t think people visit my home often. However, they come once a week or some people twice a year.

Question 4 How often do visitors come to your home?

Answer - As I said they are visiting whenever free or leisure time and for other purposes like spending quality of time and its depends on a person such as weekly, yearly.

Question 5 When do visitors come to your home?

Answer - It's not preplanned or schedule things; they prefer time where they have time availability and wanna come that time they come.

Question 6 Do you prefer to have friends visit you, or relatives?

Answer - I don’t mind anyone come, if my friends come only, I spend time with them whereas, if my relatives or family buddy come then my whole family members cherish and spend time with them.

Question 7 What do you usually do together with your visitors?

Answer - To be honest, it totally depends on the person, if the sightseer and I’m the same ager then I play games with him or her and chitchat with technological discuss while if a person is older than share seat and learn something.

Question 8 When someone visits you, how do you usually show hospitality (or entertain them)?

Answer - Well, sometimes we serve dinner and enjoy the reunion. Moreover, watching television is also another way.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.