Watch & Dream Speaking Part 1 Questions With Answers


iSpeech.org

Watch & Dream Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Watch & Dream Speaking part 1 Questions With Answers.

Question 1 How often do you wear a watch?

Answer - To be honest, I love to wear a watch, it aid to manage time and I wear daily not only special occasions and for fashion purpose.

Question 2 What was your first watch like?

Answer - Well, my father gifted me my first watch, and it was simply one round-shaped, black watch.

Question 3 What kinds of watches do you like to wear?

Answer - I like to wear a digital watch, which is trending now; with this type of watch, I can synchronize my contact and make calls and listen to music.

Question 4 Do people still wear watches in your country?

Answer - Yes, Indians wear watch nowadays, old generations people simple and classic look watch whereas, youth prefer to wear a smart wristwatch.

Question 5 Do you often have dreams at night?

Answer - Not often, it's a natural way, and nightmare time is not specific; however, generally, once a week, have a dream.

Question 6 Have you had a bad dream before?

Answer - Yes, a host of times and it's not real, so I live in my peace after some time.

Question 7 What was the strangest dream you have had?

Answer - A myriad of strongest dreams I had, and one of the dreams was that I was flying in the sky. Which is naturally impossible.

Question 8 What do you usually dream about?

Answer - It is about life and regards to my thoughts.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.