Weather & colours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Weather & colours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Weather & colours IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What’s the best season of the whole year?

Answer- Well, In my country there are six seasons, such as spring, summer, monsoon, Autumn, pre-winter and winter. But the best season is Autumn because in this season atmosphere is not too cold and hot.

Question 2:- What do people normally do in that season?

Answer- Occasionally, people go on vacation with their whole family in season.

Question 3:- What’s the weather usually like in your country (or, your hometown)?

Answer- All weather have their own speciality. In my hometown, all the Seasons are liked by people but on top of the winter season is mostly like.

Question 4:- How is the weather here different from the weather in your home country?

Answer- There is no big difference between the weather here and my hometown—almost the same weather in both places.

Question 5:- What colours do you like?

Answer- In this world, there are a plethora of colours which have their own speciality, but on top of that, I like black colour most because it suits me. Whenever I wear black clothes and I get positive compliments from my loved ones.

Question 6:- What’s the most popular colour in your country?

Answer- Well, I have no idea about what is the most favourable colour in my country, but I think it depends upon person to person.

Question 7:- Do you like to wear dark or bright colours?

Answer- No, I do not prefer dark and bright colours to wear because it does not suit me.

Question 8:- What’s the difference between men and women’s preference for colours?

Answer- Well, according to my perspective, I think women buy light colours as well as very Shiny colours. On the other hand, men choose a dark colour.

Question 9:- Do colours affect your mood?

Answer- No, I don't think, so I do not believe in this kind of stupidity.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.