New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Text to Speech Voices

New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

New Activities IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What activities would you like to try?

Answer- I would like to try the activities related to art and craft, paintings and decorative things which will help me to decorate my room.

Question 2:- Is it good for people to try new things?

Answer- definitely, it is very good for people to try new things as they will experience and learn new things which will enhance their capabilities and to keep them upgraded with the new technology and the things around.

Question 3:- Why are some people afraid of trying new things?

Answer- they think that new things might not be easily accessible for them as well as they might break or damage these things.

Question 4:- What activities did you do when you were a child?

Answer- when I was a child, I used to make drawings for my school work, and I used to do many activities outdoor with my street friends.

Question 5:- Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer- it depends on what type of activities I am doing; there are some kinds of activities that are only done by a single person, so I do that alone only, and there are so many activities that are meant to do in groups, so I do those exercises with my friends.

Question 6:- Did you try new activities when you were younger?

Answer- Yes, I often used to try new activities when I was young, and I think I am still young to perform and try some new exciting Activities like paragliding and do some recreational activities.

Question 7:- What help do people need when they’re trying new things?

Answer- they mostly need guidance on how to try new things and some inner belief and motivational feelings that they can do these types of new things

Question 8:- What are some of the difficulties a person might have when they try something new?

Answer- they can face some new technological things that they might not be aware of how to use them as well as they may not succeed firstly.

Question 9:- Do you think it’s better to have new experiences when you’re young or when you’re older?

Answer- yes, it's always better to have new experiences whether you are young or older because if you try new things, they always give you experience that helps you whenever you need it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.