Accommodation IELTS Speaking Part 1 Questions And Answers


iSpeech.org

Accommodation IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Accommodation IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you live in a house or an apartment/flat?

Answer- I live in a flat that has a tiny kitchen with a dining and two rooms.

Question 2:- Can you describe the place where you live?

Answer- I live in a two-storey building, and I live in a room with a tiny kitchen and toilet with a bathroom.

Question 3:- What do you like about living there? What do you like about your flat?

Answer- I like the place I am living because it is cloth to my place of work, church and bank.

Question 4:- Which is your favourite room in your home? Why?

Answer- My room because it is spacious, it is painted red I love red because it's a bright colour, and there are trees surrounding my room which allow the breeze to come in

Question 5:- Which room does your family spend the most time in?

Answer- Sitting room, where my family members can get together and discuss crucial matters

Question 6:- What can you see from the windows?

Answer- Lots of trees, flowers and roads that lead to the market

Question 7:- Would you change anything about your home? Why/why not?

Answer- I wouldn't change much.

Question 8:- Would you like to move to a different home in the future?

Answer- Definitely... I am staying with my parents for now... When I'm much older, I will move out to start my own life.

Question 9:- What sort of accommodation would you most like to live in?

Answer- Two-bedroom apartment... I'm not a fan of the big house.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.