Advertisements & Books IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech

Advertisements & Books IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Advertisements & Books IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like reading books? Why?

Answer- I do like reading books because they open up a new part of the world which we are not enlightened to.

Question 2:- What book would you take on a long journey?

Answer - On a long journey, I prefer to go light luggage, so I use my laptop for my tab for any book which is in digital form.

Question 3:- How easy is it for you to read books in English?

Answer - As English is my second language after Hindi, it is very easy for me to read books in English, and as most of the subject books were in English, I am in the habit of reading books in English.

Question 4:- Have you given up reading a book recently?

Answer - Yes, I have given up a book reading which was called killing a mockingbird because the story was more complicated to enjoy

Question 5:- What kind of people like reading and what kind of people don't like reading very much?

Answer - I don't think it depends on the kind of people it depends on who likes reading and who wants to watch movies based on the books because every people have their own preferences about reading or watching it.

Question 6:- Do you like watching advertisements?

Answer - The advertisement is funny or has music which is melody and soothing to eat then I do watch advertisement, but most of the advertisement is very loud, so I prefer not watching them.

Question 7:- Will you buy something because of an advertisement?

Answer - I have done shopping because of some advertisement because in advertisement they often show some brands which sell our requirements like items of clothing, foods and other necessities.

Question 8:- How do you feel when you see pop-up ads on the internet?

Answer - When I am listening to music or doing some important work on the internet and suddenly advertisements pop-ups, it is very irritating because it breaks the flow of work or music.

Question 9:- Do you like funny or serious advertisements?

Answer - I like both because both have their own separate meaning some of the serious advertisement conveys a very good message which everyone should know about and the funny one is for entertainment purpose which has its own meaning.

Question 10:- What makes a good advertisement?

Answer - I think the concept and content make an advertisement different from others in a good way.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Some Scientists Think that Computers Will Soon Become More Intelligent than Humans

Leave a Reply

Your email address will not be published.