Home & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech

Home & TV IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Home & TV IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Who do you live with?

Answer - I live with my parents and siblings, which include my father, mother, my elder sister, and younger brother with a pet named Danny.

Question 2:- What is your favorite room in your home?

Answer - My favorite room in my house will be the kitchen area where the dining room is because I am a foodie, and I like making food and having food.

Question 3:- How is your home decorated?

Answer - My home is decorated with lights and curtains with small soft toys and pictures of our childhood and God and goddesses.

Question 4:- Do you like visitors coming to your home?

Answer - Yes, of course, I love when we receive any guests or visitors at our home because we get a good time to spend together and have a wonderful time together.

Question 5:- Do you like watching TV?

Answer - I like watching movies and series, but I don't usually use a lot of television as we have the convenience of the internet and Wi-Fi to use our phone and laptop as a mini TV and watch whatever we want separately on our own mobile phone.

Question 6:- What is your favorite TV show now?

Answer - For me, it's the Kingdom. It's related to the zombie genera where there is a king, and his Kingdom is under the influence of zombies; the series has two seasons to watch.

Question 7:- What was your favorite show when you were a child?

Answer - When I was a kid, I usually watched Tom and Jerry or Scooby Dooby doo all Richie rich all cartoons I used to watch, and even I have boys dragon Ballz.

Question 8:- Do you like watching TV shows from other countries?

Answer - Well, I do like a lot of TV shows from other countries like friends, office and some Korean dramas which are funny.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Describe a Situation when You Had to Be Friendly with Someone You Dislike

Leave a Reply

Your email address will not be published.