Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech

Celebrity & Computer IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Celebrity & Computer IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use computers?

Answer - Definitely, I use my laptop at my works from morning 9 to evening 5:30. Even though sometimes we have a deadline or monthly target I use a computer at night also to complete the work of my company.

Question 2:- What do you use a computer to do?

Answer - I utilize computers every day in my life for various purposes like study, work, entertainment, and many other things.

Question 3:- Did you use computers when you were little?

Answer - When I was a child, it was not affordable to me as at that time, the price of a computer was skyrocketed. I had chanced to use computer first time when I was in 7the Standard at my school.

Question 4:- Do people often use computers these days?

Answer - In the contemporary era, technology is an indispensable part of human life. In modern times, computers are the main source of getting information and study as well as doing some job-related activities.

Question 5:- Will people continue to use computers in the future?

Answer - Well, due to drastic change in technology I believe that after decades computers use will increase tremendously. It will be helpful in many sectors to record the data in the future.

Question 6:- Who is your favorite celebrity?

Answer - I follow Virat Kohli as I am a die-hard fan of cricket.

Question 7:- Do you like any foreign celebrities?

Answer - There are a plethora of foreign celebrities which I admire, and my favorite one is Cristino Ronaldo, who is a football player and from Portugal.

Question 8:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer - I have never thought about that but suppose by the god of grace, if I become a celebrity, I will help to destitute people of my country and support them in terms of education, medical and social help.

Question 9:- Do you think we should protect famous people's privacy?

Answer - Yes, we have no right to interfere with someone's private life. I believe every famous people have family and privacy which will not harm by any other people as after all they are also human and need some time for their personal as well as with family members.

Question 10:- How do celebrities influence their fans in your country?

Answer - In my country, celebrities encourage and support people to provide some basic needs like food, medicines, and other household requirements. Some famous dancers and musicians also organize talent shows to polish the talent of young blood.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Describe a Habit Your Friend Has and You Want to Develop

Leave a Reply

Your email address will not be published.