Animals Speaking Part 1 Questions With Answers


iSpeech

Animals Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Animals Speaking part 1 Questions With Answer

Question 1 Do you like animals?

Answer - Well, yes do like animals are part of nature, and I like them.

Question 2 What’s your favourite animal? (Why?)

Answer - My favourite animal is a dog, and I've got one, a dog is a loyal animal.

Question 3 What’s your favourite wild animal? (Why?)

Indian national animal Bengal tiger is my favourite wild animal. I like its attitude and style.

Question 4 Are people in your country fond of animals?

Answer - Yes, Indians also fond animals, especially pet animals and dairy animals such as dogs, cats, cows etc.

Question 5 Do many people in your country keep animals at home (or keep a pet)? OR Do people in your country like to raise animals?

Answer - As I said earlier, Indians like to rise and take care of animals except for wild animals. For instance, in a rural area having farming animals is common.

Question 6 What kinds of animals do people in your county (or hometown) keep, OR What kinds of pets do the people have in your hometown? 

Answer - Well, dog cats, horse types animals keep in my country because they are not harmful to them as well as some are useful in their routine life.

Question 7 Compared with the past, have there been any changes concerning pets in your country/hometown?

Answer - Yes, I believe that in the past, Indians not takes those animals whose now they keep, and western culture influenced most for that.

Question 8 Do you think pets are important?

Answer - Yes, pets are useful in many ways, and people also get company.

Question 9 Do you think cities are suitable places for keeping a pet?

Answer - I think developed areas are more suitable than rural side for keeping a pet, animals also got provision and precisely medical emergency in case require.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Describe a Place You Visited That Has Been Affected by Pollution

Leave a Reply

Your email address will not be published.