Books & Advertisements IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org/text.to.speech

Books & Advertisements IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Books & Advertisements IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like reading books? Why?

Answer:- Books are the hard form of education having a valid group of knowledge. Books are of different types like stories, novels or curriculum books. I was greatly profound of books. I have a big collection of good books in my room.

Question 2:- What book would you take on a long journey?

Answer:- Books are a sea of knowledge. Some books have the best punctuate and good lines, which struck the reader itself. Such books take the reader in their words, and they imagine all at all.

Question 3:- How easy is it for you to read books in English?

Answer:- English is our official language. All books are printed in English versions that children easily access. I also learn English from schooling, so it is easy to understand it.

Question 4:- Have you given up reading a book recently?

Answer:- Being a student, it is not easy for him to read extra-curriculum bòoks. When I was a student, I took some time to read books in my free time.

Question 5:- What kind of people like reading and what kind of people don’t like reading very much?

Answer:- Different age groups read different reading stuff as older people like to read the newspaper, younger like to novels and children like to read storybooks. Everyone read according to their choice and interest.

Question 6:- Do you like watching advertisements?

Answer:- Advertisements are the source of information for specific items such as food, spices, electronics, etcetera. I like advertisements because they give information and instructions about goods upcoming to market.

Question 7:- Will you buy something because of an advertisement?

Answer:- Advertisements give information about goods. They help to buy things easier. It makes comfort to buy things and select good items.

Question 8:- How do you feel when you see pop-up ads on the internet?

Answer:- Pop-up ads are online advertisements Worldwide. They interfere during the video is seen on the internet. I skip all Pop-up and make frustration to be seen between the video plays.

Question 9:- Do you like funny or serious advertisements?

Answer:- Ads are of two types such as funny or serious. Funny ads are like most because they are emotionally more inspiring than serious ads. Funny ads give emotional connections which are liker more one.

Question 10:- What makes a good advertisement?

Answer:- Good ads have the same qualities as pre-qualified to the viewer, relevant of product, in viewer language and relevant to the buying product.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.