Music & Movies IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech

Music & Movies IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Music & Movies IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How often do you go to the cinema?

Answer:- I usually go to the cinema twice a month.

Question 2:- Are cinema tickets expensive in your country?

Answer:- It is expensive most of the days, but we have promotional prices on Mondays.

Question 3:- What are the advantages of seeing a film at the cinema?

Answer:- I like going to the cinema because I feel like more concentrating to pay attention to the film. In addition, I love to have some coffee after it and exchange my impressions with a friend.

Question 4:- Do you usually watch films alone or with others?

Answer:- When I am at home, I usually watch it with my husband, but I often go to the cinema with my daughters.

Question 5:- Which actor would you like to play you in a film?

Answer:- Myself? Probably the amazing actress Helena B Carter!

Question 6:- How do you listen to music?

Answer:- I like to listen to samba while cooking or having a beer, and I usually listen to it on my phone.

Question 7:- When do you listen to music?

Answer:- I listen to smooth music while taking a walk, spiritual music while cooking, and belly dance if I am inspired to cook an Arabic meal.

Question 8:- What’s your favourite kind of music?

Answer:- It is a samba, a Brazilian rhythm.

Question 9:- Is music an important subject at school in your country?

Answer:- No, it is not. Some schools offer classes to learn how to play an instrument, but it is an extra class. What schools usually offer is practice days before Independence Day, focusing on the parade.

Question 10:- What kinds of music are (most) popular in your country?

Answer:- I believe Brazilian people have a good range of a wide variety of music. Funk and college-country are very popular styles.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.