Computers & Celebrity IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Convert Text to Speech

computers & Celebrity IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Computers & Celebrity IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you use computers?

Answer- No, because nowadays phones have been a good substitute for them. So I don't feel any need to use it.

Question 2:- What do you use a computer to do?

Answer- in childhood, I used a computer to play games and watch movies.

Question 3:- Did you use computers when you were little?

Answer- Yes, actually I have used computers most in childhood. As I mentioned, I used to play games.

Question 4:- Do people often use computers these days?

Answer- I don't think because laptops have replaced the computer. And also they are big in size because it's impossible to carry along. It can happen on a laptop.

Question 5:- Will people continue to use computers in the future?

Answer- No, I personally think even a laptop will also nor in use. The phone will take the place of both.

Question 6:- Who is your favourite celebrity?

Answer- Kim Taehyung South Korean singer and actor. He has a beautiful voice and good skills in acting.

Question 7:- Do you like any foreign celebrities?

Answer- Yes, as I said, Kim Taehyung is from South Korea, which is in North Asia.

Question 8:- Would you want to be a celebrity in the future?

Answer- Everyone has this dream to gain fame. I also had, but now my all focus is on my career. And I can't specify about the future exactly.

Question 9:- Do you think we should protect famous people’s privacy?

Answer- Yes, because they have their personal space, their family, friends and others. We shouldn't act as encroachers.

Question 10:- How do celebrities influence their fans in your country?

Answer- By their acting, good deeds and ads.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.