Dream Job & Dictionary Speaking Part 1 Questions With Answers


iSpeech

Dream job & Dictionary Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Dream job & Dictionary Speaking part 1 Questions With Answer

Question 1 What was the dream job for you when you were young?

Answer - Well, I was studying computer science; thus, I desired to work or be part of a multinational company when I was a teenager.

Question 2 Have you changed your mind about your dream job?

Answer - No, I’ve not changed my dream job still burn midnights to accomplish it.

Question 3 What do you plan to do in the future?

Answer - Currently, I am preparing to crack the IELTS test, and after that, I move to Canada for higher studies and settle there if I like there.

Question 4 What kinds of jobs are popular in your country?

Answer - Well, I am from an underdeveloped country, and in India, a host of household jobs. Agriculture-related and industrial jobs are most people occupations.

Question 5 Have you had a full-time or part-time job before?

Answer - Yes, when I was a sophomore student, I did a part-time job. The salary wasn’t healthy although I learnt many things and good for experience.

Question 6 Do you often use a dictionary? If yes, how often and what for? If no, why not? If not very often, say how often and why not very often?

Answer - Yes, I do use a dictionary. I am not using it regularly, but I don't know a word meaning whenever I need it. However, nowadays, I am learning the English language; thus, I am required most roughly once a day.

Question 7 Do you prefer to use an electronic dictionary or a dictionary made of paper?

Answer - To be honest, I use an electronic dictionary rather than a book or paper made. It is affordable and easy to carry whereas, on paper, it made dictionary threats like easily lost or damaged, especially in monsoon season.

Question 8 If someone gave you a dictionary as a gift, how would you feel?

Answer - I love that gift because it aid to improve language and is good for having a vast majority of words and erudition.

Question 9 Do you think it would be interesting to write a dictionary? OR Do you think it would be interesting to be part of a team that is writing a dictionary?

Answer - I believe that writing a dictionary or book is not easy as pie. Pedagogical faculty can do this, and having part of that bookmaker's team feel proud.

Question 10 What kind of person do you think writes a dictionary?

Answer - Well, as I said earlier, the person who has deep knowledge and did research as well as have a literature qualification can write a dictionary; otherwise, it forges tribulation for readers.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Jeans Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.