Mobile phones & Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org/text.to.speech

Mobile phones & Magazine IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Mobile phones & Magazine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 How often do you use your mobile phone?

Answer - I have used my mobile phone so many times, especially for my project work, because without it, it would be difficult to research. Apart from it, I haven’t used much for social media apps like Facebook, Instagram etcetera.

Question 2 Can you describe your mobile phone?

Answer - Yes, of course, I have an iphone6. It has various good features. The storage capacity is 32GB ram. The unique thing about this it the version is automatically updated.

Question 3 What was your first mobile phone?

Answer - Earlier, I had Samsung Galaxy J2. This was gifted by my parents on the special occasion of my birthday party. I have discarded it as of now because it is causing many problems.

Question 4 Would you buy a new one in the future?

Answer - As of now, I have no plan to purchase it in the future. It totally relies on the situation. If it creates any problem then will think to buy it.

Question 5 How has your mobile phone changed your life?

Answer - As I know evolvement of technology is proliferating day by day. With advanced technology, people can learn so many things. Mobile phones really changed my life because earlier smartphones were not available, so the older generation had no idea to operate smartphones. With the help of these phones, I can search and seek out the content from the internet and grasp various things from social media as well.

Question 6 Do you read magazines?

Answer - Yes, definitely, I like magazines. I always prefer to read this early morning because its refreshes my mind and after that, I can concentrate on my own studies too.

Question 7 Who prefers to read magazines – younger or older people?

Answer - Noone pushes me to read this. It's my own choice to get some knowledge.

Question 8 Have you ever read online magazines?

Answer - No. I haven’t read any magazines online. I only prefer to read through books.

Question 9 Did you read magazines when you were young?

Answer - Yes, obviously, it’s part of our drive.

Question 10 What kind of magazines are popular in your country?

Answer - A lot of magazines are famous in my country such as business today magazine, Vogue India magazine, ELE times etcetera.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Friends Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.