Photography & Arts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech.org

Photography & Arts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Photography & Arts IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you like art?

Answer- Yes, sure, I mostly like the arts. In my perspective, art is the best way to share their feelings with others differently. Apart from it, with the help of art people can show their talent in front of others as well as achieve their goals.

Question 2:- Do you think art classes are necessary?

Answer- Yes, art classes are an essential need in today's time. Apart from it, with the help of art classes, people can add the progress in their art and build up their confidence. After that, in today's time, art classes play a vital role.

Question 3:- How do you think art classes affect children’s development?

Answer- Well, art classes affect children's development in numerous ways. Apart from this, due to the art classes children can quickly grab the new things as well as they can increase their self-confidence. After that, with the help of art classes, pupils can achieve a higher position in the class.

Question 4:- What kind of paintings do people in your country like?

Answer- Well, it depends upon the person's choice. After, the young people like the gym painting, adventures painting. Apart from it, the older individuals like the traditional culture painting. Then the children give more preference to cartoon type paintings. So that's why people like the paintings according to their taste.

Question 5:- What benefits can you get from painting as a hobby?

Answer- Well, People can get so many benefits with the help of painting, such as they can show their hidden talent as well as as a hobby they can sell the painting at the high rate they can earn money.

Question 6:- Do you like to take photographs?

Answer- Yes, I mostly like to take photos. Apart from it, sometimes I go outside as well as on a family trip and family functions that time I usually click pictures with kith and kins. After that, every Sunday, I click pictures.

Question 7:- Do you prefer to take photos yourself or to have other people take photos?

Answer- Yes, I mostly prefer to take photographs by myself. Apart from it, sometimes I go outside that time I click the pictures as well as sometimes I click the selfie.

Question 8:- How often do you take photographs?

Answer- I am a big fan of selfies. Apart from it, I usually take photos with my kith and kins. Every day I click on new pictures and send my friends.

Question 9:- Do you prefer to take pictures of people or of scenery?

Answer- Yes, I mostly prefer to take pictures of individuals. Apart from it, I think it is the best way to create a relationship with others.

Question 10:- Are there any photos on the walls of your home?

Answer- Yes, there are so many photos hanging on the wall. Apart from it, some photos are related to the traditions as well as some related to during my childhood.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.