Relatives & Daily Routine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


iSpeech

Relatives & Daily Routine IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Relatives & Daily Routine IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 Do you often visit your relatives?

Answer - Well, I’m a student and have no social burden; hence, I visit my relatives occasionally.

Question 2 What do you do when visiting them?

Answer - When I meet with them, I chitchat with them, especially about their health and vocational life.

Question 3 Do you prefer to spend time with your relatives or your friends?

Answer - To be honest, I like to spend time with my mates over relatives, the primary reason is that I feel more comfortable and open or frank with them.

Question 4 Do you prefer visiting your relatives, or your friends

Answer - As I said earlier, I’m a student, so I meet my college mares on college day thus, I prefer to visit my nearby people whenever I have an opportunity or occasion.

Question 5 Do you like to plan what you will do each day? (Why?/Why not?)

Answer - I’m punctual about following rules, and I make my schedule every month, not on a daily basis because making a plan aid me to accomplish it and yield happiness to work even harder.

Question 6 Please describe your typical daily routine.

Answer - Well, I get up early in the morning, 6 o’clock. After that, I do exercise and do house chores later go to college. I return from there in an evening later I sped some time with my family members, and after dinner, I sleep at 10 o’clock.

Question 7 What’s your favourite time of the day? (Why? What do you do at that time?)

Answer - My favourite time is dinner time at night, that time we all family takes edible together.

Question 8 Do you usually do the same things at the same time each day?

Answer - Yes, I repeat my routine every day except few days, such as whenever I’m seeking, holiday and weekend days

Question 9 How do you plan (organize) your study time?

Answer - I plan my learning time with my tutor help; he aid me to make a plan.

Question 10 Do you ever (or do you often) change these plans?

Answer - No, I don’t change the plan; if I’ve difficulty following it, I go strength forward to him and tell him my prediction and request to change a plan.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Colours Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.