Rest & Trees IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org/text.to.speech
Rest & Trees IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Rest & Trees IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- How often do you take a rest?

Answer:- When I am bored or exhausted by doing a particular task, then I need some break, so I take a rest as well as I often take rest Roughly after 4 to 5 hours.

Question 2:- Do you take a nap when you have a rest?

Answer:- Yes, I take forty winks or naps for relaxation. Also, I play games and talk to a loveable person.

Question 3:- How do you feel after taking a Nap?

Answer:- After taking a nap, I feel energetic and more relaxed; it succours me to put more energy into work.

Question 4:- Do you like trees?

Answer:- Yes, I do. I am a nature lover, and I like a host of trees and plants such as neem trees, banyan trees, fruit trees etc.

Question 5:- Would you like to live in a place that has lots of trees?

Answer:- Definitely yes, I adore living in a place where my house is surrounded by trees and plants. Moreover, In our country, an abundance of people live in that type of place.

Question 6:- Do you think places with trees attract more visitors than places with fewer trees?

Answer:- I believe the area where more trees and a natural atmosphere that attract more sightseers over a few plants and trees.

Question 7:- Do you like to go to a forest?

Answer:- Yes, I like to do. Forest is one of the natural resources, as well as quite a place. For instance, I often plan to visit Sasan Gir forest with my friends or family. Gir forest is famous for Asian lions.

Question 8:- Is there a forest near your hometown?

Answer:- Not nearly, however, not too far away. As I said earlier, One famous forest, Sasan Gir, is nearly 110 KM away from my home.

Question 9:- Where can one find trees or forests in your country?

Answer:- In India, you can find more trees and forests in the countryside, while in an urban area, it's hard to find trees due to concrete jungle and mega buildings.

Question 10:- Did you ever climb trees when you were a child?

Answer:- Yes, I gown in a rural area. When I was a child, I used to play many games with my friends who required me to climb trees. Additionally, we were also climbing a tree for fruits.

Question 11:- Have you ever planted a Tree?

Answer:- Yes, back in my college day, I joined the NSS camp, and we planned abundant trees in our city. Our goal is not complex; plant at least 500 trees once a year. I have also planted plants in our farmhouse.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.