Scenery IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Text to Speech Demo

Scenery IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Scenery IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What scenery can you see from the window of your room?

Answer:- When I look out of the window in my room, I see a beautiful garden. There is also a playground just beside my garden.

Question 2:- Do you like to watch the scenery from your window?

Answer:- Yes, I do. I enjoy watching the beautiful plants and flowers in my garden. They are very colourful and have a variety of shapes and smells.

Question 3:- Do you want to live in a house with beautiful window views?

Answer:- I’d love to live in a house that has a pleasing window view. It gives me a sort of soothing relief when I look out of my window.

Question 4:- How do you feel when you can’t see any beautiful view from your window?

Answer:- I’ll feel very bored and unexcited. This can also affect my mood for the rest of the day.

Question 5:- Do you like to try new activities? Why?

Answer:- I’m very adventurous, and I always like to try new things. This is because I have always loved to learn. Trying new activities is fun for me because I learn something new.

Question 6:- What activities would you like to try?

Answer:- I’d like to try hiking and sky diving. I’m looking forward to the adrenal rush that comes with these activities.

Question 7:- What activities did you do when you were a child?

Answer:- During my childhood, I was mostly involved in sports such as football, volleyball, high jump, 100-metre races etc.

Question 8:- Do you like to try new activities alone or with friends?

Answer:- I’d love to try new activities with my friends. Personally, this will be more fun and relaxing. I’m not always enthusiastic about trying new activities alone.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.