Sky Speaking Part 1 Questions With Answers


iSpeech

Sky Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Sky Speaking part 1 Questions With Answer.

Question 1:- Do you like to see the sky?

Answer - Well, yes, I do like to see the sky even. I also love taking pictures of a cloud and the sky.

Question 2 Question:- How about stars?

Answer - Also, like the Stars, when I was a child, I used to calculate how many stars there were in the night; it is precious. Stars scenery look awesome.

Question 3:- Which is a good place to see the stars?

Answer - Well, I live in a developed area in my state. Moreover, I live in an apartment; thus, building a roof and my room window are the best places to see the stars and moon.

Question 4:- Do you know anything about stars?

Answer - I am not an astronaut although I’ve erudition, it is the same as having a glass of ocean water—for instance, the reason behind why we can’t see stars during the days.

Question 5:- How often do you look at the sky?

Answer - I’ve not any work schedule to look at the sky, although it is unregular. Whenever I feel bored and have a time that time mostly, I see.

Question 6:- Do you prefer the sky in the morning or the sky at night?

Answer - I like to see the sky after 6 pm. In the morning I am busy at college.

Question 7:- Can you see the moon and stars at night where you live?

Answer - To be honest, yes, I can see the moon and the stars where I live, as I said earlier. Window and society compound is the best place for that.

Question 8:- Is there a good place to look at the sky where you live?

Answer - As I mentioned before, yes, a host of places in my area for a look at natural beauty.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Describe Something You Do to Stay Healthy

Leave a Reply

Your email address will not be published.