Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Teachers & Mirrors IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.

Teachers & Mirrors IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1 What kind of teachers do you like best?

Answer - Well, I like the tutor who has wast majority of subject knowledge or having a pedagogical skill and has a unique technique.

Question 2 Who was your favorite teacher when you were young?

Answer - I have got a host of favorite teachers although, I mostly like my primary school's maths teacher. Owing to his teaching now I'm good at maths, and thus subject is back of my hand.

Question 3 Would you want to be a teacher in the future?

Answer - To be honest, I would like to be a developer, not a tutor. The teaching field is also good, but after 10th, I opted field is not for this.

Question 4 Have you ever had bad teachers before?

Answer - Fortunately, no, throughout my tutelage journey, I never got any bad teachers.

Question 5 How often do you look at yourself in the mirror every day?

Answer - It's not certain or particular, but whenever I pass through the mirror, I look at myself there, and it starts in the morning after a cup of tea.

Question 6 Have you ever bought mirrors?

Answer - Well, I'm a student, and yet I haven't started to earn money as well. I never requested to buy home appliances or items.

Question 7 Would you use Mirrors to decorate rooms?

Answer - To be honest, I never decorated a room. Thus, it's obviously that I never used a mirror for it.

Question 8 Do you check yourself when you decide to buy a mirror?

Answer - Definitely yes, whenever I shop, especially for purchasing clothes, I prefer to wear them and see them in the mirror.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Photography Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Reply

Your email address will not be published.