Television and Radio IELTS Speaking part 1 Questions With Answers


https://www.ispeech.org

Television and Radio IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Television and Radio IELTS Speaking part 1 Questions With Answers

Question 1 What kind of entertainment do you prefer, TV or radio? (Why?)

Answer - Well, the radio has become old nowadays, and I’ve not it. I like to watch tv for entertainment.

Question 2 How are radio programs and television programs different?

Answer -Radio yield audio programs which we can only hear whereas, on the TV we can see visual with audio.

Question 3 What programs do you like to watch/listen to?

Answer -I die heart fan of nation geography and discovery channels telecasting program.

Question 4 When do you watch TV/listen to the radio?

Answer -Whenever I’ve leisure time, I prefer to watch television which aids me to reduce stress moreover, every weekend I watch movies on tv with my family.

Question 5 In India, has television/radio changed much in recent years?

Answer -Definitely yes, the past few years revolutionary in television. For instance, nearly a decade ago, tv size was big, and screen quality was also poor whereas, nowadays in the market, new android tv also available and also improved a lot than the past.

Question 6 How do you think TV/radio broadcasts in India could be improved?

Answer -In my opinion, I think there are no huge differences between the past and now for telecasting programs which is generally base on popularity and watcher demand.

Question 7 Do you prefer TV news or news on the radio? (Why?)

Answer -I like to get updates by watching the news on TV because I'm this way; I can also see a scene such as if any buildings fall then that place view.

Question 8 Do you watch programs on the TV or your cell phone?

Answer -I’m not a big fan of watch programs online; however, in this corona pandemic, I stated, and I like it nowadays, watching on a smartphone is my first priority.

Question 9 Do you like watching the same kind of programs all the time?

Answer -No, I watch programs according to my taste, sometimes I like to watch scientific and crime base programs while sometimes comedy.

Question 10 Do you talk with your friends about the program you watched?

Answer -Not often, but yes, whenever I get the opportunity to gossip, I make my point.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read In Some Countries 18 Is the Legal Age to Vote

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.