Tidy Person IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org/text.to.speech

Tidy Person IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Tidy person IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1. Are you a tidy person?

Answer:- So I'm not that tidy person but if you ask me tidiness is very important for anyone because you have to make thanks any organized way.

Question 2. How do you keep things tidy?

Answer:- I keep things very simple and smooth, like I clean my room and my bike. These things are ok, but I don't have OCD.

Question 3. Do you think people should be tidy all the time?

Answer:- I cannot comment on others, and tidiness is the very important thing you should have because you need to keep yourself clean at least. But it depends on person to person.

Question 4. Are you tidier at work(school) or home?

Answer:- In school, yeah, it's a very interesting school. I'm tidier than sign in home .because in my home my mother will take care of my room cleaning and my clothes cleaning, and also I can't do anything in my home, of course, I organize my books and my schoolbag on my own.

Question 5. What's the best present or gift you have ever received?

Answer:- I have received a lot, but if you ask me, the best thing is my Avenger bike. I have a dream of this Avenger bike, but Luckily it was gifted by my mother on the day I was on cloud nine on my 24th birthday.

Question 6. Do you give expensive gifts?

Answer:- No, Not really; I have not given expensive gifts till now. I believe the cost of the gift is no big matter if it brings a smile to someone who receives it.

Question 7. What do you give others as gifts?

Answer:- If I know the person, based on their interest, I will plan the best gift for them, and if I don't know, I will normally give flowers and chocolates. I am very good at choosing gifts which surprises who receives them.

Question 8. What kind of gifts are popular in your country?

Answer:- If you ask, it depends on the occasion, for marriages some will give household items like cooker and induction stove and all, some will give money directly as a gift placing it on envelop cover—an occasion to occasion gifts changes here.

Question 9. Are you good at telling jokes?

Answer:- I am not but, some say that I am very good at cracking jokes on everyone and making them laugh. It is their way of perception.

Question 10. Do your friends like to tell jokes?

Answer:- Not all, but I have this friend from my hometown who cracks jokes like anything. He is witty and cracks jokes like that on the spot.

Question 11. Do you like to watch comedies?

Answer:- Yes! I would love to watch it. Watching comedies will release your stress. I am a big fan of Charlie Chaplin. I watched almost all his movies on YouTube. I hardly remember the names, but he acted very well on those without talkie sound.

Question 12. Have you ever watched a live show?

Answer:- Yes! I watched Theatre once and acted in some of those as a kid. Recently I have not I did not get the opportunity to watch.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.