Travel (Space Travel) & Plants Speaking Part 1 Questions With Answers


iSpeech.org

Travel (Space Travel) & Plants Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


 Travel (Space Travel) & Plants Speaking part 1 Questions With Answer

Question 1 Do you want to travel in outer space?

Answer - Yes, I do like to travel in space. If I got the opportunity then it will be a memorable experience.

Question 2 What would you do if you had the opportunity?

Answer - Well, space travel is expensive and requires qualifications, although I definitely feel I’m a lucky duck and give my best to my task if I got the chance.

Question 3 Do you think it’s necessary to see other planets?

Answer: I believe that it is unnecessary, but having an erudition about the galaxy and other planets is good, even though it can sometimes be useful in life.

Question 4 When was the last time you went travelling?

Answer - Well, the last couple of years its corona pandemics; thus, I hadn’t gone outside for a holiday, but I went to dummies beach before that time.

Question 5 Do you like to travel by air?

Answer - Yes, I do like to travel in plan. Unfortunately, I hadn’t got the opportunity, but those who travelled say that its next-level experience is birds and flying.

Question 6 Do you keep plants at home?

Answer - Definitely yes, in my house, we have lots of plants which my mother planted.

Question 7 What plant did you grow when you were young?

Answer - To be honest, I like to flower; therefore, I planted 3 to 4 types of it.

Question 8 Do you know anything about growing a plant?

Answer - I am not a farmer or gardener; however, I know after buried seed what's required it to grow. I learnt from my grandparents as well as from the school syllabus.

Question 9 Do Indian people give plants as gifts?

Answer - Yes, Indians like to give gifts as plants, especially in the monsoon season.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also, Read Voice Speaking Part 1 Questions With Answers

Leave a Reply

Your email address will not be published.