TV Programs IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

TV programs IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


TV programs IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- What kind of TV programmes do you like?

Answer:- Well, I like to watch different kinds of TV programs, but mostly I prefer to watch action program in which the hero plays a very good role and save the world. Moreover, I love to watch comedy programs because it helps to rejuvenate my fatigued mind.

Question 2:- do you often watch programs on TV or smartphone?

Answer:- Well, I love to watch programs on my mobile phone because it is a convenient way to watch any web series and any other program because nowadays everything is available on the Internet as well as I purchased a membership of Netflix, so that’s why I watch the program on a mobile phone.

Question 3:- do you like watching the same kind of TV programmes at all times?

Answer:- To be honest, I always want to watch different kinds of programs because if I watch the same kind of program all the time, it makes me depressed and stressed, so that’s why I love to watch a different kind of program because it helps me to rejuvenate my fatigued mind.

Question 4:- Do you talk about the TV programme which you watch with your friends?

Answer:- Not at all time but sometimes I do conversations with my friends about the TV programme whenever I watch something interesting and amazing at that time I prefer to converse it with my friends otherwise I never talk about any TV program with my friends.

Question 5:- do you think you watch too many TV programmes?

Answer:- To be honest, I don’t think that I watch too many TV programs because I am a student. I spend approximately 7 to 8 hours on my study so whenever I am free, I spend an hour and a half an hour on a TV programme, so it is not too much.

Question 6:- why do some people watch TV programs on Internet?

Answer:- In this, the modern technical error every people have their smartphone which Is connected with the Internet and moreover nowadays different kinds of online application available on Internet which provide free movies and web series and another program, so that’s why people watch TV programme on their smartphone as well as in our day's people have become workaholics, so they spend more time on their job, so they have no time to watch TV programs on TV.

Question 7:- why do some people dislike TV programmes?

Answer:- Actually, it depends on personal choices some people do not like a TV programme because they like to spend time with your family with your friends and hang out, for example, one of my friends do not watch a program on television or mobile phone because he loves to play games in the playground, so I think that’s the reason why people do not like to watch toTV programs.

Question 8:- What kind of benefits do people get from watching the foreign program?

Answer:- Personally speaking, well people can get a different kind of knowledge by watching a foreign TV programme, for example, they can acquire the knowledge about different languages and international culture.

Question 9:- in your country is it possible to watch a TV programme in English?

Answer:- Yes definitely there are a lot of people who like to watch a TV programme in the English language because nowadays people are speaking the English language and as well as there are a lot of TV programmes which are only provided in the English language

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also read: High school IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Reply

Your email address will not be published.