Volunteer Works IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


Powered by iSpeech

Volunteer Works IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Volunteer Works IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Have you ever worked before?

Answer - Yes, I have worked in many jobs.

Question 2:- What was your first day at work like?

Answer - On first day I know about each and every type of knowledge.

Question 3:- What responsibilities did you have at work?

Answer - I have many types of responsibilities while working was I have to give good service to the customers.

Question 4:- What was your typical day like at work?

Answer - I do not have any typical life at work.

Question 5:- Have you taken any volunteer works?

Answer - Yes, most of the time I do volunteer service in sikh temple and give serve free food to everyone.

Question 6:- Why did you do the volunteer works?

Answer - Whenever I feel tired from working regularly that time use to do volunteer work to get relief from stress and it act as stressbuster.

Question 7:- Do you know any volunteers?

Answer - Yes, there are various types of volunteers available in every world and I know very much about most of the volunteer works.

Question 8:- How do you define volunteer work?

Answer - I defined it as the service provide to every customer and it is also act as helping hand for others.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Some Feel that It Is a Waste of Time to Plan for The Future

Leave a Reply

Your email address will not be published.