Birds IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


https://www.ispeech.org

Birds IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


Birds IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer.

Question 1:- How do you feel about birds? (Why do you feel that way?)

Answer - I adore birds mostly because they are such small and innocent creatures. l feel birds in their capacity would never hurt a soul and they look threatened numerous times when they get close to people or other bigger creatures.

Question 2:- How do Indian people feel about birds?

Answer - It's difficult to deduce what one feels about certain things but since l have seen a lot of my folks domesticating birds like the pigeon or doves, l believe they love them all together.

Question 3:- Are there many birds near your home?

Answer - Well, to say the least, birds are everywhere and many times you are not able to count them, some move in swarms or schools, and they are migratory they don't spend a lot of time in one place, they come and go .so it's very difficult to see if they are numbers of them at one go.

Question 4:- Have you seen many different kinds of birds? (near your home)

Answer - Like l said before that birds come and go, they even come in their large numbers, so yes a variety of birds frequent my home area at different times and seasons.

Question 5:- Do any birds have any particular significance in India? For example, does India have a national bird?

Answer - India does have the Eagle appearing on numerous emblems representing its agile strength and perseverance. lt depicts the struggles that my country has gone through but remained standing regardless.

Question 6:- Do you think birds should be protected? (Why? / Why not? How can they be protected?)

Answer - I believe like any other animal birds also will become extinct if they are not protected. Every animal " birds also included", has a part to play in maintaining the ecosystem at equilibrium. Alteration in biodiversity may result in the loss of many species, So birds can also be protected in aviaries or even make a place for them in the zoos that are available in many nations.

Question 7:- Do people like raising (keeping) pet birds?

Answer - Zimbabwean people adore keeping birds like the examples l have already mentioned the pigeons and doves are very popular with many Zimbabweans, these kinds portray peace and tranquillity that's why many of my folks have fallen in love with them.

Question 8:- Have you ever raised (kept) a pet bird?

Answer - I have never in my whole life thought of keeping a bird, but if ever I'm to start domesticating one, it would be the parrot, because it possesses the most amazing qualities that cannot be found in most of the birds like being able to communicate with the owner.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Also Read Advertisement Speaking Part 1 Questions With Answer

Leave a Reply

Your email address will not be published.