History & Cake IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer


TTS Demo

History & Cake IELTS Speaking part 1 Questions With Answers. These are the IELTS Speaking part 1 Topics and Questions on general topics about your life. Your answers will be from your life and experience.


History & Cake IELTS Speaking Part 1 Questions With Answer

Question 1:- Do you prefer to use a pen or pencil?

Answer:- I always prefer to use the pencil for my writings because it can be edited easy and fast rather than using a pen

Question 2:- When was the last time you bought a pen or pencil?

Answer:- The last time I bought a pencil very recently may be it was a couple of weeks ago to practice my Writing tasks.

Question 3:- How would you react if someone sent you a pen as a gift?

Answer:- I would feel really happy to receive a pen as a gift. The main reason is I really love to write on paper. Moreover, I do have a variety of pen collections.

Question 4:- Have you ever been to a museum to learn History?

Answer:- Yes, when I was in my 4th standard in school, we all students visited the historical museum as part of the curriculum. After that, I visited the same place with my parents several times.

Question 5:- Do you think History is important?

Answer:- History teaches us many things from the past. Especially the Russian revolution and the History of Egypt and India. It will provide versatile information about how the people got freedom in different countries. Therefore, people would value their life much more.

Question 6:- When was the last time you read a book about History?

Answer:- To be honest, I am every week reading about the History of each nation every because I do have a Facebook page on my mobile. It has a lot of information about each country. I especially am a person interested in History. Therefore I read each e-book every weekend.

Question 7:- Do you like dessert?

Answer:- Yes, dessert is my favourite part of my eating time.

Question 8:- Do you like eating cakes?

Answer:- Yes, I love eating chocolate cake. only chocolate cake, not any other cakes

Question 9:- What desserts do Indian people like?

Answer:- India has a wide variety of sweets. I think most people love to eat fruit salads. Because it is healthy as well as it will fulfil the stomach

Question 10:- Have you ever made a cake?

Answer:- Yes, since I am a chocolate cake lover, I made one chocolate cake with chocolate sauce. My friends and relatives gave me a good complement for my preparation.

Follow Us on IELTSTrend Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.